campulungfalticenifeaturedgura humoruluiradauti-siretstiriȘtiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

Echipa Tineret AUR Suceava domină grupa 7 de calificare la Cupa Tineretului AUR și se califică pentru turneul final

Echipa Tineret AUR Suceava domină grupa 7 de calificare la Cupa Tineretului AUR și se califică pentru turneul final.

Sucevenii și-au demonstrat supremația în cadrul grupei 7 de calificare la Cupa Tineretului AUR la minifotbal, organizată de partidul Alianța pentru Unirea Românilor. Ei au obținut trei victorii consecutive în această etapă de calificare desfășurată la Suceava, fără să primească vreun gol din partea adversarilor.

Echipa Tineret AUR Suceava a învins echipa din Iași, cu un impresionant 10-0. După acest scor, au urmat și alte două victorii decisive: 3-0 împotriva echipei din Bacău și 2-0 împotriva echipei din Vaslui.

“Dorim să felicităm toate echipele implicate în competiția de astăzi, cât și pe organizatorii care au făcut posibil acest campionat. Mesajul pe care dorim să îl transmitem, noi, Alianța pentru Unirea Românilor, este de a încuraja tinerii să se implice în activități recreative și sportive, de a îmbrățișa un stil de viață sănătos prin mișcare și de a cultiva fair-play-ul și spiritul de echipă, atât pe teren cât și în afara acestuia”, transmite AUR Suceava, prin intermediul unui comunicat de presă.

Related Articles

Back to top button