campulungfalticenigura humoruluipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Florin Cîțu, prezent la Conferința de alegeri a organizației județene PNL Suceava, la Gura Humorului

Astăzi, 1 iulie 2021, începând cu ora 9.00, la Centrul de Afaceri Club Bucovina din Gura Humorului, are loc Conferința județeană de alegeri a conducerii Organizației Județene PNL Suceava și Comitetul de Coordonare Județean. Participă premierul Florin Cîțu si alți lideri PNL de la nivel central și din zona Moldovei.
Premierul Florin Cîțu, candidat pentru funcția de președinte al PNL, la alegerile din 25 septembrie, a transmis că dacă va fi ales președinte al partidului „Moldova o să conteze”.
„Astăzi dăm startul pentru pregătirea a opt ani de guvernare liberală. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie și eu vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova va fi liberală și construim din nou Moldova și România liberală. Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba, despre viitorul PNL. Vă mulțumesc că mă susțineți și mă susțineți din primul moment la candidatura pentru președinția PNL”, i-a spus Florin Cîțu lui Gheorghe Flutur.
El a spus că astăzi este rândul său să arate că îl susține și îl sprijină pe Gheorghe Flutur, singurul candidat pentru funcția de președinte al Organizației Județene PNL Suceava.
„Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea și nici despre ceilalți contracandidați, care mai sunt ei. Aceste alegeri sunt despre rolul pe care îl va juca PNL pe scena politică în viitor”, a declarat Cîțu.
Florin Cîțu le-a promis liberalilor suceveni că nu va face niciodată o alianță cu PSD. „N-aș putea să mă gândesc să-mi dau jos propriul Guvern ca după aceea să fac o alianță cu PSD. Niciodată nu voi face așa ceva. Sunt un liberal convins și până la capăt voi merge după principiile și valorile liberale”, a mai spus Cîțu.
El a mai arătat că urmează, în anul 2024, care nu e atât de departe, patru rânduri de alegeri, iar inamicul este PSD și de aceea crede că este cel mai nimerit să conducă partidul.
Gheorghe Flutur a declarat că premierul Florin Cîțu a ieșit în urmă cu două zile mai întărit după ce moțiunea de cenzură a picat, dar că va fi și mai întărit după ce moțiunea votatată de organizația PNL Suceava îl va sprijini
Alegerile în Partidul Național Liberal la nivel județean sunt programate în perioada 1 iulie – 10 august, PNL Suceava fiind prima organizație din țară care organizează aceste alegeri.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button