stiri

Flutur si-a inscris oficial candidatura pentru un nou mandat la CJ Suceava

Gheorghe Flutur și-a înscris candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava împreună cu echipa de candidați PNL pentru Consiliul Județean Suceava

Media de vârstă a echipei de candidați PNL pentru Consiliul Județean Suceava este de 47 de ani. Pe listă sunt 16 ingineri, 6 profesori, 6 medici, șapte avocați , cinci economiști, patru tehnicieni și un ecologist.

El a precizat că în următorul mandat va lupta mai mult pentru reindustrializarea zonei, a județului Suceava, mai ales că nu va mai fi scuza că nu este autostradă.

El a menționat că tot pe primul plan este că Suceava trebuie să joace un rol de lider regional pentru că județul are foarte multe atuuri ca inițiative, ca instituții cum este spitalul clinic, cum este universitatea, aeroportul și alte instituții care pot să joace un rol regional recunoscut.

Mai mult, Flutur spune că pe primul plan sunt și investițiile pentru bunăstarea oamenilor cum sunt marile proiecte pentru apă-canal, gaz natural, drumuri și alte servicii, iar proiectul lui Flutur este dublarea numărului de beneficiari de utilități.

Președintele PNL Suceava a mai spus că organizația județeană are candidați în toate cele 114 localități din județ și că începe campania electorală cu 60 de primari în funcție.

Pentru funcția de primar, PNL are opt candidați femei.

Președintele organizației municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat, la înscrierea candidaturii lui Gheorghe Flutur pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava că împreună cu el va face „o echipă corectă” care să continue proiectele din județ și municipiu și care se va axa pe proiectul „Suceava-Oraș la Autostradă”

Related Articles

Back to top button