vatra dornei

Fostul viceprimar al orașului Broșteni, răpus de coronavirus

Fostul viceprimar al orașului Broșteni, Vasile Rusu, a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta era internat de o săptămână în Secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, fiind infectat cu noul coronavirus. În cursul zilei de vineri el a pierdut lupta cu boala.

Vasile Rusu a devenit cunoscut în toată țara după ce a participat la o emisiune culinară în care a gătit alături actorul Romică Țociu, cu care semăna izbitor de bine.

De asemenea, actualul primar al orașului Broșteni, Mihai Molodeschi și viceprimarul, Ion Bârsan, au fost confirmați cu coronavirus. Anunțul a fost făcut vineri seară chiar de Mihai Molodeschi pe pagina sa de Facebook. Atât el cât și viceprimarul, Ion Bârsan, sunt internați la Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Primăria Broșteni va fi închisă pentru 14 zile, iar angajații se vor izola la domiciliu, chiar dacă testele vor ieși negative.

„Astăzi am primit rezultatele de la testul pentru coronavirus care s-a facut miercuri la UAMS Carmen Sylva. În urma testării, atât eu cât și dl Barsan Ion am fost depistați pozitiv la coronavirus. Suntem amândoi internați la Suceava la spital. Angajații UAMS Carmen Sylva, ai Internatului social ,,Pâinea vieții” și medicii de familie sunt negativi. Direcția de Sănătate Publică a facut ancheta epidemiologică și a stabilit contacții directi care vor fi testați marți la sediul primăriei. DSP Suceava a hotărât că Primaria Brosteni va fi închisă 14 zile. iar angajații se vor izola la domiciliu chiar dacă testele vor ieși negative. Astăzi au fost dezinfectate primaria, sediul poliției și sediul postului de jandarmi. Rog pe toți locuitorii orașului Broșteni să stea cât mai mult în casă, să iasă afara doar cu treburi și nevoi urgențe. Vă doresc tuturor sărbători fericite, un Paște luminos și fericit și să ne întâlnim sănătoși după Paște”, a transmis primarul orașului Broșteni pe pagina sa de Facebook.

Related Articles

Back to top button