botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasipascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

Deputatul PSD George Șoldan: “Toate loturile pentru Autostrada A7, de la Ploiești la Pașcani, au constructori desemnați până la sfârșitul anului 2022”

“Toate loturile pentru Autostrada A7, de la Ploiești la Pașcani, au constructori desemnați până la sfârșitul anului 2022, așa cum am promis”, anunță Gheorghe Șoldan, deputat PSD de Suceava.

El declară că, începând de joi, 29 decembrie 2022, ultimul lot al Autostrăzii A7, BacăuPașcani, are constructor câștigător desemnat și este același constructor român extrem de serios.

“Intrăm în linie dreaptă spre Bucovina pentru că urmează Pașcani-Siret! Mulțumesc ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru implicarea în a construi, după 30 de ani, o autostradă pentru Moldova și pentru Bucovina!”, transmite Gheorghe Șoldan.

El spune că Lotul 3 al Autostrăzii A7 (MirceștiPașcani) a fost adjudecat de același constructor român care a câștigat și celelalte două loturi ale secțiunii BacăuPașcani.

Deputatul social-democrat de Suceava afirmă că pentru finalizarea lucrărilor pe cei 28 de km, constructorul are la dispoziție 30 de luni, contractul are o valoare de 1,76 miliarde de lei (fără TVA), iar pe traseul acestui lot vor fi construite inclusiv 38 de poduri și pasaje.

“Procedura de semnare a contractului poate fi demarată după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații. În acest moment toate cele 13 loturi finanțate prin PNRR ale Autostrăzii Moldova (A7), cu o lungime totală de 320 de km, au constructori desemnați. Contractele pentru construcția a 7 loturi au fost deja semnate, iar 4 loturi sunt în construcție”, mai spune deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan.

Related Articles

Back to top button