stiri

Gheorghe Apetrii si-a depus candidatura pentru Primaria Vatra Dornei

Candidatul PSD pentru funcția de primar în Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, și echipa sa pentru Consiliul Local și-au depus candidaturile pentru primărie.

„De Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, simbol al curajului și devotamentului, am făcut un pas semnificativ alături de echipa mea de consilieri: ne-am depus oficial candidaturile pentru Primăria Municipiului Vatra Dornei și pentru obținerea majorității în Consiliul Local. Am fost însoțiți de membrii devotați ai echipei PSD Vatra Dornei și de susținători plini de speranță, simțind împreună entuziasmul pentru schimbarea ce urmează”, a declarat Gheorghe Apetrii.

Gheorghe Apetrii a spus că alături de echipa sa se angajează să lucreze pentru bunăstarea municipiului Vatra Dornei.

Apetrii a adaugat că are un plan strategic pe termen scurt, mediu și lung, bazat pe patru piloni: dezvoltarea economică, modernizarea administrației, educația și cultura, precum și sănătatea și bunăstarea comunității.

„Proiectele noastre vor stimula creșterea economică, vor genera locuri de muncă bine plătite și, prin modernizarea corectă a infrastructurii, vom redeveni Perla Bucovinei” a adaugat candidatul PSD.

Related Articles

Back to top button