stiri

Gheorghe Flutur raspunde acuzatiilor PSD

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a răspuns, la Rădăuți, atacurilor politice venite din partea PSD Suceava.

Flutur a precizat ca se vede diferența între localitățile administrate de liberali și cele cu primari PSD, subliniind că social-democrații încearcă să acopere nerealizările și se laudă cu realizările liberalilor.

„Fiți atenți la ipocriți și la ipocrizie. Trăim într-o coaliție. Sunteți într-un oraș în care poate puneți întrebări: de ce se ceartă ăștia dacă sunt în coaliție? Nu le-am zis nimic. Am făcut coaliția pentru stabilitate politică. Cu rușii care vor să vină la gurile Dunării, noi avem nevoie de stabilitate. Am lăsat de la mine, nu le-am zis nimic. Astăzi m-am trezit din nou că PNL cu Flutur al lor, Voievodul nu știu cui, au făcut un miting și am blocat Suceava. După care atacuri și la mine și la președintele Ciucă”, a spus Flutur.

El le-a transmis celor din PSD să lase deoparte criticile și să se apuce de treabă.

„Oameni buni, sunteți în coaliție cu noi la treabă, nu la criticat. Haideți cu mine la treabă! Îi spun lui Evghenie Bejinariu, lui domnul deputat cu pensie specială: hai cu mine la tine acasă la Zamostea că ai sate care n-au apă și duc cu mașina pompierilor apă și o pun seara în fântâni, că n-au apă. E invers de cum ar trebui să o scoți (apa, n.r.) din fântâni. Despre ce vorbim aici? Eu știu multe că avem de făcut dar văd pe unii că se fac că uită că județul acesta l-au ținut subdezvoltat. Lui Ciolacu nu-i place Moldova, îi consideră o rasă nu știu cum.  Cum să răspundem noi la astea până la urmă? Să întoarcem și celălalt obraz? Ei, deputații lor, care au umblat astăzi prin piață cu geci roșii, nu răspund la asta cumva? De ce au spus că ne simțim jigniți de Moldova? De care moldoveni vă simțiți jigniți, de moldovenii lui Eminescu, ai lui Ștefan cel Mare?”, a spus Flutur.

Flutur a recunoscut că nu intenționa să răspundă atacului din coaliție, dar că nu a mai putut răbda.

Gheorghe Flutur a fost prezent la Radauti la mitingul electoral de lansare a lui Bogdan Loghin pentru încă un mandat de primar.

 

foto newsbucovina.ro

Related Articles

Back to top button