campulungfalticenifeaturedGura Humoruluigura humoruluiradauti-siretstiriȘtiriSuceavasuceavaUncategorizedvatra dornei

Deputat Gheorghe Șoldan: “Vatra Dornei poate deveni Perla Bucovinei”

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan consideră că Municipiul Vatra Dornei poate deveni Perla Bucovinei dacă omul de afaceri Gheorghe Apetrii va câștiga funcția de primar la alegerile de anul acesta.

Gheorghe Șoldan consideră că dezvoltarea unui județ se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte, iar din acest motiv consideră că „nu mai putem să ne batem joc de ceea ce odinioară numeam Perla Bucovinei: municipul Vatra Dornei”.

„În timp ce la Vatra Dornei timpul s-a oprit parcă-n loc, multe comune din Țara Dornelor, cu bugete mult mai mici, s-au dezvoltat considerabil în ultimii ani. Diferența o fac primii gospodari ai acestor localități, și anume primarii”, a spus Gheorghe Șoldan.

El a  participat alături de primarii din Țara Dornelor, parlamentari, reprezentanți ai Guvernului, profesori universitari și reprezentanți ai societății civile, la lansarea oficială a candidaturii social-democratului Gheorghe Apetrii pentru funcția de primar al Municipiului Vatra Dornei.

„Un antreprenor de succes, care și-a construit afacerea prin muncă, un familist, cu o familie foarte frumoasă, un dornean care își iubește orașul în care a crescut. Și tocmai din acest motiv a decis să se implice mai mult și să candideze pentru funcția de primar”, a mai spus deputatul social-democrat.

Related Articles

Back to top button