BacăubotosaniBotoșaniBrașovBusinesscampulungConstanțaEvenimentefalticenifeaturedFoodsGalațigura humoruluiGura HumoruluiiasiIașiMureșNeamțpascaniradauti-siretstiriȘtirisuceavaSuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Festivalul Berii “Oktoberfest în Est”, la Gura Humorului

Festivalul Berii “Oktoberfest în Est”, care a debutat în 2018 la Gura Humorului, se va desfășura în perioada 14-17 septembrie a.c., în Parcul de agrement Ariniș.

Festivalul este completat cu Nunta de Aur și Balul Gospodarilor, organizate de Primăria Gura Humorului în cadrul ”Zilelor Veseliei”.

Conform programului transmis de organizatori, manifestările vor începe joi, 14 septembrie a.c., de la ora 17:00, cu Parada Oktoberfest.

Vor fi formații germane, delicii autentice bavareze, balul gospodarilor, Miss Oktoberfest și Regele Oktoberfest. DJ Edelweiss și ”Unchiul Hans” vor fi la datorie.

Gura Humorului va găzdui și alte evenimente în cursul lunii septembrie.

În perioada 8-10 septembrie a.c., este organizată prima ediție a Vente Bucovina Festival – GrillGastrofest, iar în perioada 28-30 septembrie a.c., vor avea loc proiectii de film în aer liber și Târgul Național de Muzică Folk “Vasile Mardare”.

Related Articles

Back to top button