concursuristiri

Hai în Bucovina la Pensiunea Vranis! Plecare pe 11 mai!

Zilele cu soare cer o vacanță în Bucovina!

Profită de această perioada a anului și alege să îți petreci sfârșitul de săptămână la una dintre cele mai luxoase pensiuni din Sadova. Zile călduroase și nopți răcoroase.

Te așteaptă aer curat, relaxare și bună dispoziție, toate incluse într-un pachet de neuitat.

La Pensiunea Vranis din Sadova poți găsi tot ce îți dorești, astfel încât vacanța ta să fie așa cum ți-ai imaginat. Ai ocazia să îți organizezi planurile în funcție de ceea ce îți dorești să vizitezi, de activitățile pe care poți să le desfășori în inima munților sau după  cum vrei să petreci timpul tău liber, iar toate acestea cu ajutorul personalului primitor din cadrul complexului, dar și cu un nou concurs Impact FM care îți oferă șansa să câștigi un weekend în Bucovina pentru 11, 12 și 13 mai 2018.

              

Pensiunea este nou deschisă, în 2013, așadar dispune de toate utilitățile necesare ca tu să ai parte de tot confortul dorit, fiind clasificată la 5 margarete.

Aici se pot organiza de la excursii cu prietenii, până la vacanțe în familie sau chiar mai mult, teambuilding-uri. Complexul dispune de 40 de camere, parcare, două terase pentru cei cărora le place să stea la aer, restaurant, loc de joacă pentru copii, sală de conferință, spălătorie și nu în ultimul rând, un foisor pentru cei care vor să se bucure de prepararea unui grătar.

Te invităm să te înscrii!

[ninja_form id=11]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button