botosanicampulungfalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dorneiWorld

Herbalsauna, afacerea sanatoasa din pandemie

Herbalsauna atrage atentia antreprenorilor si managerilor din domeniu prin serviciul unic pe care il ofera, versatilitateinvestitia minima necesara si costurile mici de intretinerelemnul din care este realizata sau dimensiunile reduse, acestea fiind doar cateva avantaje care diferentiaza Herbalsauna de o sauna umeda obisnuita.

Spre exemplu, Herbalsauna este solutia convenabila daca spatiul de care dispui este limitat, dar ti-ai dori sa incluzi in portofoliul tau de servicii sauna umeda la Herbalsauna. Fiind o sauna umeda compacta, poate fi amplasata oriunde, suprafata ocupata de echipament fiind de circa 1 m². Mai mult, Herbalsauna nu necesita conectarea la sisteme de alimentare cu apa sau de canalizare, consumabilele fiind doar apa distilata si energia electrica.

Pentru ca Herbalsauna inseamna relaxare si aromaterapie, iti recomandam sa oferi acest serviciu intr-o incapere cu un ambient primitor, cu lumina calda si odihnitoare si un fundal sonor relaxant, in care clientul sa se poata bucura in tihna de sesiunile de Herbalsauna. Experienta va deveni si mai placuta daca ii oferi si posibilitatea de a savura un ceai sau bauturi calde la finalul sedintei.

Poti include in oferta ta sesiuni de sauna umeda la Herbalsauna, alaturi de alte servicii precum diferite tratamente corporale sau diverse tipuri de masaj (de relaxare, anticelulitic etc), care iti pot aduce venituri suplimentare. De asemenea, poti combina sauna cu diferite echipamente inovatoare de ingrijire corporala, fitness sau wellness din portofoliul KUBITECH.

Calcul de rentabilitate a investitiei

In timpul unei zile de lucru de 8 ore, Herbalsauna poate deservi cel putin 10-12 clienti (prin alocarea unui timp de aproximativ 15–20 minute fiecarui client). Pretul mediu al unei proceduri este de 45 lei (TVA inclus). Asadar, chiar si la o functionare la 25% din capacitate, rezulta o perioada de amortizare a echipamentului de maximum 3 luni.

Preț achiziționare:  max. 2500 EUR (TVA inclus). Detalii AICI

Consultant informații achiziționare Herbalsauna: 0736 642 408

Lemnul de cedru siberian, sursa de armonie pentru corp si minte

Proteinele din uleiul de cedru contin 19 aminoacizi, dintre care 70% sunt esentiali (vitali). Vitaminele din ulei stabilizeaza sistemul nervos central, imbunatatesc compozitia sangelui si actioneaza favorabil asupra tesutului pielii.

  • calmeaza durerile si reduce inflamatiile (are efect analgezic si antiinflamator)
  • combate insomniile si calmeaza sistemul nervos (are proprietati sedative)
  • trateaza ranile minore si afectiuni ale pielii (antiseptic)
  • stimuleaza elasticitatea pielii
  • imbunatateste circulatia sangelui
  • creste puterea de concentrare si imbunatateste memoria
  • previne retentia de apa (efect diuretic)

Related Articles

Back to top button