concursuriCONCURSURIȘtiriWorld

Hotel Belvedere, te așteaptă la Vatra Dornei!

Poftim în Bucovina! La Vatra Dornei, la Hotel Belvedere! În această săptămână, Hotel Belvedere Vatra Dornei este gazda câștigătorului de Impact! 

Hotel Belvedere și Impact FM Regional vă invită să participați la concursul care din 2016 a trimis aproape în fiecare week-end 2 ascultătrori de Impact în Bucovina!

Impact FM Regional vă face planuri și pentru 20, 21 și 22 martie! Plecați vineri la munte și duminică seară reveniți acasă, sperăm noi, mai relaxați și cu amintiri plăcute!

Extragerea va avea loc pe 13 octombrie 2023, în programele IMPACT FM REGIONAL, iar premiul constă în cazare la Hotelul Belvedere și demipensiune pentru 2 persoane, la restaurantul Hotelului Belvedere.

Hotelul Belvedere, pune la dispoziția clienților restaurantul autentic cu o capacitate de 40 de locuri, o sală de conferințe (până la 50 de locuri), o cafenea cu o panoramă superbă asupra orașului, seif la recepție, room-service, lift, parcare, centru de informare turistică, fax, copiator și internet wireless gratuit, și desigur, acceptăm plățile cu cardul. De asemenea, se acceptă plăți cu vouchere, astfel încât să nu pierdeți avantajul oferit de voucherele de vacanță.

Hotel Belvedere a creat facilități și condiții, astfel încât orice turist ce va trece pragul să fie tratat ca un adevărat oaspete de onoare. Personalul Hotelului Belvedere vă stă la dispoziție pentru orice informație sau solicitare de extraservicii.

Detalii AICI

Meniul restaurantului Hotel Belvedere cuprinde atât mâncăruri tradiționale bucovinene, cît și specialității ale bucătăriei internaționale. Vor transforma vizita dumneavoastră la Restaurant Belvedere într-un festin culinar.

Înscrie-te aici la concurs!

 

Related Articles

Back to top button