botosanicampulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Hotel Dorna: 19 ani de Impact! 19 Weekend-uri în Bucovina!

Hotel Dorna

Bucură-te de unul din cele 19 Weekend-uri în Bucovina cu Impact FM Regional și locațiile partenere! Ascultă IMPACT FM REGIONAL, înscrie-te și norocul fie cu tine! 🙂

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin cinci studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Joi, 24 noiembrie 2022, vineri, 25 noiembrie 2022 și sâmbătă, 26 noiembrie 2022, dăm START la Weekend, cu 19 locații Weekend în Bucovina, pentru un weekend stabilit de voi și locațiile partenere.

Premiile constau într-un Weekend în Bucovina pentru două persoane, în perioada 15 ianuarie 2023 – 31 martie 2023 (cazare + masă, în funcție de disponibilitatea hotelurilor și pensiunilor partenere). Premiul nu include și taxele de transport.

Când vine weekendul alege plecarea în Bucovina! Impact FM Regional te trimite la munte!

HOTEL DORNA

Hotel Dorna Vatra Dornei este locul unde confortul vostru este asigurat de cele mai bune servicii și facilități și unde vă puteți bucura de o ambianță caldă și relaxantă. Hotel Dorna, de patru stele, este situat în inima frumoasei stațiuni Vatra Dornei, la baza Pârtiei Parc ș400 m de Gara Vatra Dornei-Băi.

Toate camerele au aer condiționat, acces gratuit la internet prin cablu și TV prin cablu. Băile private sunt dotate cu cadă sau duș, iar oaspeții beneficiază de recepție deschisă non-stop și loc de joacă pentru copii.

Restaurantul servește mâncăruri internaționale și românești, cum ar fi mâncăruri din vânat. 

Vă mulțumim și SUCCES!

Related Articles

Back to top button