featuredIașiiasipascaniȘtiristiriUncategorized

Opt persoane din rețeaua „Fabrica de vise”, în arest preventiv

Curtea de Apel Iași a decis trimiterea în arest preventiv a celor responsabili de rețeaua „Fabrica de vise”.  Astfel, s-a impus trimiterea după gratii, pentru 22 de zile, a 8 din cele 28 de persoane.

Acestea au fost reținute în urmă cu o săptămână pentru că au produs și comercializat dispozitive de vapat și produse “edibles”. Adică jeleuri, prăjituri, drajeuri cu droguri.

Printre cei care vor sta o perioadă în Arestul IPJ Iași se află şi patronul fabricii din comuna Miroslava, Philipp Fuhrmann. De asemenea, polițistul ieșean, care ambala produsele din „Fabrica de Vise”, rămâne în arest la domiciliu.

În urmă cu o săptămână, procurorii DIICOT Iași au făcut 121 descinderi, în locații din 23 de județe, printre care și Iași, în urma cărora au dispus reținerea a 28 de persoane.

Membrii rețelei sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Related Articles

Back to top button