BusinessfeaturedIașipublicmediastiriȘtiriTechUncategorized

1500 de calorii arse în 30 de minute, la Humaia

Vacu Magic Humaia este una din cele mai eficiente metode de slăbire folosite, mai ales atunci cand vrei să scapi de grăsimea „încăpățânată” cu care te confrunți în zona taliei și a șoldurilor.

Vacu Magic Humaia a fost dezvoltat pentru a sprijini pierderea rapidă în greutate printr-o metoda de easy fitness, o metodă pentru oameni care vor să salveze timp pentru activitățile zilnice și să obțină rezultatele dorite într-un timp scurt.

Vacu Magic Humaia combină beneficiile oferite de trei terapii diferite la un loc. Vacuumul îmbunătățește circulația și stimulează arderea grăsimilor printr-o metodă noninvazivă de remodelare corporală. Radiațiile IR ridică temperatura corpului, ajutând corpul să elimine țesutul adipos și grăbind, de asemenea, arderea grăsimii. Pe lângă acestea, lampa cu infraroșii acționează în favoarea regenerării celulare și a detoxifierii organismului. În cele 30 de minute de tratament, poți alege să mergi sau să alergi pe banda, în timp ce privești imagini din natură și asculți muzica ta preferată. Astfel combini avantajele sportului cu două cele două terapii noninvazive ce oferă rezultate rapide, fără riscuri. În timpul terapiei, poți arde cu ușurință peste 1500 de calorii, iar efectele sunt vizibile după primele 5 ședințe. (*Hidratarea este deosebit de importantă înainte și după terapie.)

La Humaia, o ședință de 30 de minute Vacu Magic costă doar 50 de lei.

Programează-te și află mai multe despre beneficiile terapiilor de la Humaia, locul unde tehnologia inovatoare te ajută să câștigi timp.

Related Articles

Back to top button