featurediasiIașipascanistiriȘtiriUncategorized

Primăria Iași anunță restricții din trafic, în perioada sărbătorilor de iarnă

Primăria Municipiului Iași anunță restricții de trafic, în perioada sărbătorilor de iarnă, unele dintre acestea intrând în vigoare din acest weekend: un exemplu în acest sens este Bulevardul Ștefan cel Mare – partea carosabilă până la Casa Modei și I.C. Brătianu au fost închise circulației până pe data de 10 ianuarie a.c.

În cursul săptămânii viitoare, în zona intersecției Bulevardul Ștefan – I.C. Brătianu va fi amplasată și roata panoramică, alături de ansambluri jocuri în cadrul Orășelului Copiilor.

Pe 1 Decembrie, manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor avea loc în Piața Palatului Culturii.

Astfel, Primăria Municipiului Iași anunță închiderea circulației, în data de 29 noiembrie 2023, între orele 9:00 și 12:00, pentru repetiția generală, pe următoarele artere: Strada Anastasie Panu, de la intersecția cu Strada Elena Doamna până la intersecția cu Strada Palat și pe Strada Palat, de la intersecția cu Strada Anastasie Panu până la intersecția cu Strada Sf. Lazăr.

Va fi închisă circulația, în funcție de necesități, în Piața Palatului Culturii, între liniile de tramvai, și Strada Anastasie Panu, în perioada 30 noiembrie 2023, ora 8:00 – 1 decembrie 2023, ora 19:00, în vederea amplasării gardurilor de protecție.

De asemenea, s-a anuntat restricționarea circulației pe prima bandă a Străzii Anastasie Panu, la intersecția cu Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perioada 29 noiembrie 2023, ora 8:00 – 1 decembrie 2023, ora 19:00, în vederea amplasării/demontării scenotehnicii.

Circulația rutieră va fi închisă, în funcție de necesități, în data de 1 decembrie 2023, între orele 7:00 și 15:00, pe următoarele artere: Strada Anastasie Panu, de la intersecția cu Strada Elena Doamna până la intersecția cu Strada Palat și pe Strada Palat, de la intersecția cu Strada Anastasie Panu până la intersecția cu Strada Sf. Lazăr.

S-a anunțat și restricționarea circulației auto, în funcție de necesități, în data de 1 decembrie 2023, între orele 17:30 și 19:30, pe traseul Piața Unirii – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Palatului Culturii, pentru Retragerea cu torțe.

Va fi închisă circulația pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, între intersecția cu Strada Costache Negruzzi și Strada I. C. Brătianu, și pe Strada I. C. Brătianu, între intersecția cu Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și Strada Agatha Bârsescu, în perioada 26 noiembrie 2023, ora 24:00 – 10 ianuarie 2024, ora 24:00.

În vederea fluidizării traficului rutier și pentru asigurarea variantelor ocolitoare se va permite circulația auto în ambele sensuri pe Strada Cuza Vodă, doar pe sectorul de drum cuprins între intersecția cu Strada 14 Decembrie 1989 și cea cu Strada I. C. Brătianu și doar în perioada menționată.

Related Articles

Back to top button