featurediasipascanipublicmediastiriUncategorized

Timpuri Noi la Iași, la Berarium Tankeria Ursus

Berarium Tankeria Ursus, un concept în premieră: bere la Tank adusă direct din linia de producție a fabricii. Concert Timpuri Noi, în acest weekend.

O nouă locație, cu un concept unic în regiunea de Nord-Est a României, s-a deschis în Ansamblul Palas – Berarium Tankeria Ursus. Ieșenii se pot bucura de acum de berea Ursus nepasteurizată la Tank, care este adusă direct din fabrica producătorului, în maximum 24 de ore de la fabricare. Berarium este locul în care distracția și savoarea se întâlnesc, prietenii se reunesc, iar muzica live și berea sunt vedetele serilor de vară și nu numai. Inaugurarea oficială a locației a adunat aproximativ 1.200 de ieșeni care, timp de trei zile, au participat la concerte susținute de artiști naționali, precum: Damian Drăghici & Brothers, Iris și Pepe. Evenimentele continuă la Berarium, iar în acest weekend, când trupa Timpuri Noi va cânta live.

Berarium Tankeria Ursus a fost inaugurată de curând în Ansamblul Palas, iar la evenimentele de inaugurare au participat aproximativ 1.200 de ieșeni. Noua locație este o premieră în regiune, aici putând fi consumată bere la Tank. Acest tip de bere este specială deoarece este adusă, în maximum 24 de ore, direct din linia de producție a fabricii Ursus, cu Tankuri speciale pentru transport și nu este expusă la lumină, nici în timpul transportului și nici la depozitare. În locația din Palas sunt trei Tankuri a câte 250 de litri dispuse deasupra barului, la care se mai adaugă încă un Tank în spatele barului, ce a fost adus special de la Cluj din cadrul festivalului Untold.

Weekend-ul trecut s-a deschis Berarium Tankeria Ursus. Într-o atmosferă incendiară, cu 1.000 de litri de bere Ursus la Tank și multe bunătăți pregătite de Chef Cezar Munteanu am petrecut momente memorabile. Ursus la Tank va fi cu siguranță vedeta verii la Iași și va «concerta» în fiecare zi la BERARIUM”, declară Luiza Barariu – Territory Trade Marketing Manager Ursus Breweries SA.

Sâmbătă13 mai a.c.de la ora 21:00, la Berarium va avea loc un nou concert, susținut de trupa Timpuri Noi. Biletele sunt limitate și pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro. Ca să fii mereu la curent cu evenimentele ce vor avea loc în locație, urmărește pagina de Facebook Berarium Tankeria Ursus.

Povestea Berarium abia începe. Promitem să recuperăm tot ce a lipsit în anii din pandemie: bucuria de a împărți o bere proaspătă, de a râde cu prietenii la un stand-up și entuziasmul concertelor live. După Timpuri Noi, urcă pe scena noastră și Proconsul, Bere Gratis, Pavel Stratan, Simion Bogdan și Lăutarii de Mătase și mulți alți artiști”, declară Cristi Ardelean – Manager Dezvoltare MOO the Group.

Dar surprizele sunt mult mai multe, iar calendarul celor de la Berarium este plin de evenimente. Timpul trece repede în atmosfera vie de pe terasa cu vedere către Palatul Culturii, dar și în interiorul plin de personalitate, cu detalii moderne și totuși extrem de prietenos.

Nimic nu e așezat întâmplător la noi în berărie. Tankurile sunt spectaculoase și mereu pline cu bere proaspătă, dar atenția va fi, inevitabil, pe scenă. Și amintirile pe care le vom construi împreună cu ieșenii aici vor fi de neuitat. Credem că Berarium va fi cel mai iubit punct de întâlnire în această vară”, spune Cristi Ardelean.

Pentru o experiență completă, la cel mai înalt nivel, Berarium are și un meniu gândit de Chef Cezar Munteanu, care propune o incursiune modernă în bucătăria tradițională românească. În același timp, pentru fiecare fel de mâncare un specialist Ursus a venit cu o propunere de beri asociate, care complimentează preparatele culinare.

Ieșenii sunt oameni inimoși, sprinteni și vorbăreți. A fost o încântare să creez un meniu de voie bună, pentru așa oameni faini. Am pornit de la iubirea de rădăcini, cu preparate tradiționale, dar am inclus și preparate îmbrățișate cu mare drag de români cum sunt pastele, pizza și burgerii”, spune Chef Cezar Munteanu despre colaborarea cu Berarium.

Descoperă berea Ursus la Tank, la Berarium Tankeria Ursus din Palas!

Related Articles

Back to top button