botosanicampulungconcursuriEvenimentefalticenigura humoruluiiasiMUZICANeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Înscrie-te la concursul de Majorat cu IMPACT!

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului „Majorat cu IMPACT !” este IMPACT FM REGIONAL www.impactfmregional.ro, FM în județele Iași, Suceava și Neamț
SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul Concursului „Majorat cu IMPACT” este IMPACT FM REGIONAL www.impactfmregional.ro, FM în județele Iași, Suceava și Neamț. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI
Perioada de înscriere la concurs este între 12-24 Noiembrie 2021. Concursul  se desfăşoară pe 24 noiembrie 2021, în rețeaua IMPACT FM REGIONAL și este activ doar în acea zi.
SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE AL CONCURSULUI
Pe 24 noiembrie 2021 marcăm ZIUA IMPACT FM REGIONAL, 18 ani de radio, și oferim ascultătorilor de IMPACT 8 premii, fiecare cu câte 20 sticle de bere 7 Coline! Si premiile nu se opresc aici! 
Pentru a participa la acest concurs, este necesar:
– să completaţi formularul de mai jos.
Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org.
SECŢIUNEA 4.  MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR
Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, număr de telefon) la adresa de email office@impactfm.ro.
Impact FM nu oferă bani în loc de premiile câștigate ascultătorilor care vor să beneficieze în altă modalitate de premiul câștigat.
IMPACT FM REGIONAL nu va suporta eventualele costuri legate de transport.
Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook, site și în rețeaua IMPACT FM REGIONAL!
SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor IMPACT FM  precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul II inclusiv.
SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
IMPACT FM REGIONAL va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

Participa la concurs!

Extragerile vor avea loc pe 24 noiembrie!


Ai peste 18 ani? Daca da, completeaza formularul de participare!


Related Articles

Back to top button