concursuripublicmedia

Dietis te scapă de 10 kg! Să te pregătim de vară!

Marți, 28 februarie, Impact FM va transmite emisiunea A!Live din sediul Dietis!

Pentru că Dietis sărbătorește un an de activitate,  oferă unui ascultător de Impact FM un program de scădere ponderală de 3 luni – 3 luni full sală și 3 luni de monitorizare nutrițională care vă pregătește de vară!

Marți, 28 februarie, Impact FM, ora 14.00. 

Încă te chinui să afli secretul unui stil de viață sănătos?

Dietis îți oferă soluția și îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a avea un corp armonios și o stare de spirit așa cum îți dorești.

Pentru a ajunge să ai o greutate echilibrată, dar și sănătate fizică și psihică trebuie să ai în vedere 4 etape: alimentație, sport, relaxare și întreținere corporală.

Alături de tine va sta la fiecare pas o echipă formată numai din profesioniști în nutriție, antrenori personali, specialiști în întreținere corporală și kinetoterapeuti, care te vor îndruma pentru a îmbunătății calitatea vieții tale.

Rezultatele excepționale se obțin dacă respectăm proporțiile corecte: 70% alimentație și 30% sport.

Clienții Dietis vor avea parte de consultații nutriționale complexe care vor stabili necesarul energetic zilnic și elaborarea unui plan  alimentar.

13557902_1760084077539435_2871140942376316394_n-795x529

De asemenea, în fiecare săptămână va avea loc o monitorizarea pentru a avea în vedere schimbările pacientului  și pentru a efectua eventualele modificări în regimul alimentar.

Sportul este nelipsit, de aceea la Dietis putem practica TRX, tae bo, pilates, step aerobic, kangoo jumps și circuit fitness-models-diet-plans-800x500Training.

Întreținerea corporală face parte din program, așa că ne vom bucura de masaj de relaxare și anticelulitic, putem face electrostimulare sau microdermabraziune, dar și o evaluare cu ajutorul biorezonanței. Nu uităm de detoxifierea organismului cu aparatul DetoxSpa.

Schimbările încep de azi, deci înscrie-te în programul Dietis.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button