stiri

Incepe UNTOLD Festival 2022

Scena principală de la UNTOLD 2022 va avea 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Fanii vor fi uluiți de imaginile proiectate și de jocurile de lumini.

Festivalul va începe joi, 4 august.

Irina Rimes, Surorile Osoianu și David Ciente vor avea un performance ce îmbină tradiția românească cu beat-urile electro, Damian & Brothers vor avea un spectacol cu muzică de petrecere și forța stilului EDM, trupa de dans ucraineană Light Balance va avea un moment fascinant cu lumini și coregrafie. Ceremonia de închidere va fi realizată alături de Lost Frequencies și un show de artificii și lasere ce vor umple cerul, iar festivalul va fi închis la mainstage luni dimineață de Tujamo.

Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, ATB, Bassjackers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G Eazy, Hardwell, Inna, J Balvin, Kungs, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici sunt cei mai așteptați artiști pe scena principală UNTOLD.

Scena principală va avea peste 700 de metri pătrați de ecran LED, 24 de metri înălțime, 95 de metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 400 de tone, iar acoperișul are o deschidere de 24 de metri. Peste 900 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele și nopțile de festival. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Specialiști de top în producție lucrează la ridicarea tuturor scenelor. Chris este Production Manager pentru mainstage-ul UNTOLD și are o experiență de 24 de ani în domeniu. Lucrează cu cele mai mari evenimente și festivaluri din întreaga lume și timp de 17 ani a fost în turnee cu Metallica, Rammstein, Britney Spears, Madonna și Rihanna. Thiago este unul dintre oamenii săi de bază, cu o experiență pe măsură – Production Manager pentru Tiesto, Stage Manager la Expo Dubai și multe alte evenimente și festivaluri din lume.

Cât costă biletele la Untold 2022

La fel ca la edițiile anterioare ale festivalului Untold, fanii pot alege să cumpere bilet pentru o sigură zi de festival, pentru două, trei sau pot alege un abonament cu intrare la toate cele patru zile de festival.

De asemenea, participanții au posibilitatea de a-și achiziționa bilete sau abonamente cu acces general sau VIP.

Prețul unui abonament cu intrare la cele patru zile de festival este 179 de euro plus taxe. Pentru varianta VIP a abonamentului fanii plătesc 399 de euro plus taxe.

Prețul unui bilet pentru prima zi de festival este de 70 de euro plus taxe.

Pentru a doua zi de festival, fanii plătesc 80 de euro plus taxe, iar un bilet VIP de o zi la festival costă 106 euro plus taxe.

Prețul biletului pentru intrare la a treia zi de festival este 80 de euro plus taxe iar pentru a patra zi de festival un bilet costă 70 de euro plus taxe.

Dacă vii însoțit de mai mulți prieteni, atunci varianta potrivită este achiziționarea pachetului Friendship, cu prețuri începând de la 320 de euro plus taxe, după cum urmează:

2 persoane – 320 EUR + taxe

3 persoane – 465 EUR + taxe

4 persoane – 605 EUR + taxe

5 persoane – 750 EUR + taxe

6 persoane – 890 EUR + taxe

8 persoane – 1145 EUR + taxe

Check-in-ul la Untold 2022 se poate face online sau în ziua de festival la punctele de bilete.

Participanții care vor face check-in-ul când ajung la festival vor plăti o taxă de 25 de euro.

Cei care au cumpărat mai multe bilete sau abonamente pot face check-in-ul și daca celelalte persoane nu sunt de față.

În cazul în care un participant dorește să ofere altcuiva biletul sau abonamentul trebuie să selecteze din contul său de check-in opțiunea transfer bilet, iar apoi trebuie să completeze datele persoanei (nume, prenume, email, telefon și localitate) căreia îi va da biletul sau abonamentul.

Tinerii care nu au împlinit 18 ani, pe lângă bilete trebuie să prezinte actul de identitate și un document care atestă acordul părinților.

Copii sub 14 ani trebuie să vină la festival însoțiți de un părinte, iar cei sub 7 ani au intrare gratuită.

Related Articles

Back to top button