Evenimentepublicmediastiri

Interviu Gregoriana Tudoran, despre autostrazi

Autostrăzile României⚠️
Amânări, întârzieri și ineficiență
Aproximativ 5000 de zile ÎNTÂRZIERE pentru proceduri privind autostrăzile A8, A1, A3
Gregoriana Tudoran: “După dezamăgirea pe care am încercat- o in această săptămână, privind o nouă amânare a unei proceduri legate de Autostrada Marii Uniri, A8- Ungheni-Iași Târgu Mureș, cred că este din nou momentul să punem întrebări incomode si să punctăm câteva aspecte esențiale.
✅Așa cum anunțasem cu speranță, 23 Octombrie era termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru licitatia de proiectare a tronsonului Ungheni-Iasi-Tg. Neamt- din A8. Din păcate procedura a fost suspendată, pe motiv că există un număr mare de cereri de clarificări. Acest lucru va da naștere la o întârziere de cel puțin 3 săptămâni (la nivel de buna intentie), urmând a se stabili un câștigător, cel mai devreme in luna Ianuarie 2021- când vom “pomeni” 5000 de zile de amânare..
Da, IANUARIE‼️💡sa fie amânările făcute întâmplator pentru un moment post- alegeri⁉️
✅”În prezent, tot la nivel de întocmire de documente există acest proiect: în 13 ani, niciunul dintre guvernele care s-au perindat la conducerea țării nu a fost în stare să urnească efectiv acest proiect. În schimb, s-au întocmit studii care acum au intrat într-o fază de actualizare.”
✅”Al doilea proiect „în pregătire” destul de întârziat este Pitești – Sibiu (3.121 zile), urmat de Comarnic – Brașov (3.086 zile). În ceea ce privește proiectele în construcție, cele mai întârziate sunt două loturi din A1 Lugoj – Deva (4.909 zile) și A3 Câmpia Turzii – Tg Mureș (4.719 zile).”
⚠️Când vom vedea cu adevărat acțiune⁉️Investiții importante in România se duc “pe apa sâmbetei”, iar locuri de munca pentru români se pierd spre profitul altor țări.
‼️Bani exista, voința Bruxelles ului pentru a finanța exista, industriile și cetățenii cer cu disperare aceste Constructii…și totuși totul este extrem de lent, cu zero rezultate.
Oricare ar fi scuzele prezentate de guvernările care s-au perindat, este clar ca vorbim despre INEFICIENȚĂ!”

 

Related Articles

Back to top button