Businesspublicmediastiri

Investitorul, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital anunță începerea lucrărilor de construcție la Silk District

Prime Kapital anunță obținerea autorizației de construire pentru prima fază a proiectului Silk District din Iași, complex întins pe o suprafață de circa 10 hectare, având funcționalități multiple – clădiri de apartamente, spații de birouri moderne și zone special amenajatepentrupetrecereatimpului liber.

Lucrările de demolare ale platformei industriale au fost demarate în luna august 2021,iar construcția primelor 4 clădiri este programată să înceapă în această lună, simultan cu începerea lucrărilor de infrastructură, a căilor de acces și a spațiilor verzi.

Cele 315 de apartamentele din prima fază a construcției, cuprind studiouri duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, dar și unități de tip duplex sau penthouse.

“Suntem încântați că ne-am atins obiectivele comerciale încă din primele 8 săptămâni de la deschiderea biroului nostru de vânzări. Acest lucru ne confirmă, încă o dată, că viziunea și strategia de business implementate reprezintă premisa de succes în dezvoltarea proiectelor noastre”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

Prin Silk District, dezvoltatorul Prime Kapital lansează un proiect mixed-use de amploare ce are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea componentei rezidențiale, servicii și funcții secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă și dinamică, un viitor punct de reper al orașului. Alături de parteneri locali și internaționali, Prime Kapital a dezvoltat un concept integrat, car-free, întins pe o suprafață de circa 10 hectare, dintre care aproximativ 4 hectare vor reprezinta spațiiverzi și de promenadă, organizate pe principii sustenabile.

Clădirile de birouri vor avea un design modern, prietenos cu mediul,integrând cerințele pieței de după pandemia Covid-19,cerințe precum: regim de înălțime mai mic, spații de lucru întinse, iluminate natural şi bine aerisite, rețele de lifturi de mare viteză gândite astfel încât timpul mediu de aşteptares ă fie de 30 de secunde și posibilitatea de a menține distanțarea socială. Totodată, fiecare etaj poate fi compartimentat în spații de birouri de la doar 250 m2 până la 6000 m2, oferind flexibilitate pentru fiecare companie în ceea ce priveşte amenajarea spațiului închiriat.

Despre Prime Kapital Development

Prime Kapital Development este uninvestitor, dezvoltator și operator imobiliar axat în principal pe Europa Centrală și de Est. Echipa cuprinde peste 300 de profesioniști în domeniul imobiliar, combinând o bază multidisciplinară de competențe, incluzând departamente de: investiții, achiziții, proiectare, managementul construcțiilor, leasing, gestionarea activelor și proprietății, vânzări, marketing și finanțe.

Pentru mai multe detalii accesați: silkdistrict.rosiprimekapital.com.

 

Related Articles

Back to top button