Iașistiri

Job Iasi: Se cauta reprezentant vanzari pe domeniul confectiilor si constructiilor metalice

Suntem in cautarea unui Reprezentant Vanzari, dedicat si pasionat de domeniul confectiilor si constructiilor metalice pentru a se alatura echipei clientului nostru, MOSKAT.
Daca esti o persoana proactiva, orientata catre rezultate si iti place sa interactionezi cu clientii, aceasta pozitie este potrivita pentru tine.

Responsabilitatile principale ale reprezentantului vanzari includ identificarea si contactarea potentialilor clienti, prezentarea produselor si serviciilor noastre, negocierea si incheierea contractelor de vanzare, precum si mentinerea unei bune relatii cu clientii existenti.

De asemenea, vei colabora strans cu echipa de productie pentru a asigura indeplinirea cerintelor clientilor.

Candidatul ideal pentru aceasta pozitie ar trebui sa aiba cunostinte solide din industria construcțiilor, portofoliu de clienti vechi (constituie un avantaj), abilitati excelente de comunicare si negociere, disponibilitate pentru deplasari si delegatii, precum si capacitatea de a lucra atat independent, cat si in echipa.

Experienta anterioara in vanzari reprezinta un avantaj.

Oferim un pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de performanta, traininguri specializate pentru a-ti dezvolta abilitatile de vanzare si posibilitatea de a avansa in cadrul companiei pe baza rezultatelor obtinute.

Dacă ești pregătit să îți pui în valoare abilitățile de vânzare și să contribui la creșterea companiei noastre, te invităm să aplici pentru poziția de Reprezentant Vanzari.

Trimite CV:  teodora.buzatu@madmark.ro

Related Articles

Back to top button