CONCURSURIconcursuriEvenimentefeaturedȘtiristirisuceavaSuceavaUncategorizedvatra dornei

KABAN, destinația ta de weekend!

Weekend în Bucovina este invitația lansată de Impact FM Regional la fiecare sfârșit de săptămână. Ascultători de pretutindeni pot câștiga un weekend de relaxare, liniște, deconectare în zonele turistice din Bucovina și Neamț.

De 20 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin 6 studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Pe 24 noiembrie 2023, se va face extragerea pentru un weekend în Bucovina, destinația: KABAN – Boutique Hotel, Vatra Dornei (*****), iar plecarea va fi pe 1 decembrie! Un weekend cu cazare pentru 2 persoane!

În ținutul pitoresc al Bucovinei în 2018 și-a deschis porțile Kaban, un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș! Două terase cu expunere directă la râul Dorna, amplasate deasupra apei, vă oferă oportunitatea de a savura o cafea sau un ceai ori de a va delecta cu un cocktail într-o oază de liniște.

Camerele duble și apartamentele, cu un design personalizat care îmbină tradiția și elementele inovative, vă vor face să uitați de griji și zgomot, și să vă simțiți „la bucovineni acasă”, indiferent dacă veniți din țară sau din străinătate.

Cine vizitează Kaban va avea parte de o experiență culinară aparte, bucatele tradiționale din meniul nostru fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producătorii locali.

În plus, chefii noștri fac cele mai gustoase plăcinte „poale-n brâu”, colțunași și papanași cu dulceață de afine, paste după rețete italiene, bruschete franțuzești și alte delicatese din bucătăria internațională. Oaspeţii pot savura băuturile preferate la social barul hotelului și se pot relaxa la saună și jacuzzi.

De asemenea, complexul este ”kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială.

Serviciile excelente sunt asigurate la Kaban de către un personal amabil și dedicat, format în spiritul ospitalității bucovinene. În zonă, pot fi practicate diverse activităţi de agrement, inclusiv schi, ciclism, enduro, off-road, alergare montană, tiroliană, paintball, echitație și pescuit. Scopul nostru „kabanic” este ca fiecare oaspete să rămână cu amintiri de neuitat, memorabile, și să se întoarcă cu drag în locul în care s-a simțit răsfățat cu adevărat. Vă așteptăm cu drag la Kaban, în Vatra Dornei!

Pagină Facebook: Kaban, Vatra Dornei

În fiecare vineri ai șansa să câștigi un premiu cu plecare, pentru două persoane în Bucovina sau Neamț. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, folosind site-ul http://random.org. La fiecare început de săptămână vom anunța destinația de week-end și de această dată vei avea timp o săptămână să-ți pregătești plecarea.

 

Related Articles

Back to top button