botosanicampulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

La Căsuța Ciocănești: 19 ani de Impact! 19 Weekend-uri în Bucovina!

La Căsuța Ciocănești

Bucură-te de unul din cele 19 Weekend-uri în Bucovina cu Impact FM Regional și locațiile partenere! Ascultă IMPACT FM REGIONAL, înscrie-te și norocul fie cu tine! 🙂

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin cinci studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Joi, 24 noiembrie 2022, vineri, 25 noiembrie 2022 și sâmbătă, 26 noiembrie 2022, dăm START la Weekend, cu 19 locații Weekend în Bucovina, pentru un weekend stabilit de voi și locațiile partenere în 2023.

Premiile constau într-un weekend  în Bucovina pentru două persoane, în perioada 15 ianuarie 2023 – 31 martie 2023 (cazare + masă, în funcție de disponibilitatea hotelurilor și pensiunilor partenere). Premiul nu include și taxele de transport.

Când vine weekendul alege plecarea în Bucovina! Impact FM Regional te trimite la munte!

 

LA CĂSUȚA DIN CIOCĂNEȘTI

Situată la 1,1 km de Pârâul Rece, La Casuța din Ciocănești oferă cazare cu un lounge comun, o grădină și o bucătărie comună pentru confortul dumneavoastră. Campingul oferă WiFi și parcare privată gratuită.

Fiecare unitate are o canapea, o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa, și o baie privată cu uscător de păr. De asemenea, există frigider, plită și aparat de cafea, grătar și o terasă.

Punctele de interes populare din apropierea unității includ pârtiile Cârlibaba și Vatra Dornei.

Vă mulțumim și SUCCES!

Related Articles

Back to top button