campulung

La Pojorâta, dezbatere pe tema gropii de gunoi din Mestecănis

Duminică, 8 septembrie 2019, la Centrul Cultural “Pietrele Doamnei” din Pojorâta, a avut loc prima dezbatere pe teme de mediu și turism, cu titlul “Bucovina noastră: despre mediu și turism”.

Acțiunea a fost organizată de Grupul de Inițiativă Civică din Bucovina, împreună cu deputatul USR de Diaspora, Daniel Popescu, originar din Câmpulung Moldovenesc.

La eveniment au participat senatorul USR – Mihai Goțiu, deputatul USR – Daniel Popescu, inventatorul și antreprenorul Iuliean Hornet, inginerul și activistul de mediu Aristide Maxim-Samuilă, avocatul Diana Ionescu, precum și alți activiști de mediu, reprezentanți din mediul antreprenorial, ai grupului local de inițiativă civică și specialiști în drept. De asemenea, au fost invitați și reprezentanții autorităților publice locale și județene, care au refuzat însă prezența în cadrul dezbaterii.

Dezbaterea, pe teme de mediu și turism, cu titlul “Bucovina noastră: despre mediu și turism”, a dorit să clarifice situația curentă a Depozitului de deșeuri din Pasul Mestecăniș, precum și identificarea unor soluții și bune practici, alături de comunitatea locală.

[Audio] Mihai Goțiu, senator USR:

 

[Audio] Daniel Popescu, deputat USR:

 

[Audio] Aristide Maxim-Samuilă, activist de mediu:

Related Articles

Back to top button