stiri

La Vatra Dornei unele lucrari de modernizare sunt de o calitate indoielnica

Candidatul PSD pentru Primăria dorneana, Gheorghe Apetrii, atrage atenția asupra modului în care se implementează proiectele în acest municipiu.

Gheorghe Apetrii a precizat că în ultimii ani a observat o tendință îngrijorătoare de neglijare și nepăsare în gestionarea acestor proiecte, ceea ce a condus la rezultate sub așteptări și la o calitate îndoielnică a lucrărilor.

„Este inacceptabil ca proiectele pe care le atragem să fie atât de prost monitorizate, să nu fie finalizate la timp sau să necesite reparații imediate după implementare. Acest mod de abordare ne costă nu doar financiar, ci afectează și încrederea în administrația locală. Consider că fiecare proiect implementat în orașul nostru trebuie să respecte cele mai înalte standarde de calitate și să fie gestionat cu responsabilitate și transparență. Așa cum fiecare dintre noi este atent la lucrările pe care le întreprindem acasă, așa trebuie să ne așteptăm și de la administrația publică locală să acționeze cu aceeași grijă și responsabilitate”, a spus Apetrii.

El a adăugat că de obicei reprezentantii Primariei dau vina pe constructor pentru lucrarile necalitative, insa beneficiarul, adică primăria, prin executiv, primar și viceprimar, prin dirigintele de șantier, are dreptul și obligația să supervizeze fiecare etapă a lucrărilor.

Related Articles

Back to top button