campulungfalticenifeaturedgura humoruluiGura Humoruluiradauti-siretȘtiristirisuceavaSuceavaUncategorizedvatra dornei

[AUDIO] Lansarea candidatului PSD la Primăria Vatra Dornei, cu susținere puternică și discursuri savuroase

Omul de afaceri Gheorghe Apetrii și-a lansat în mod oficial candidatura din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei.

Lansarea candidaturii a avut loc la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, în prezența a peste 500 de membri PSD și susținători.

[Audio] Gheorghe Apetrii, candidat PSD la Primăria Vatra Dornei:

 

Au fost prezenti la eveniment numeroși lideri social democrați, respectiv ministrul Cercetării, Bogdan Ivan Gruia, secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Tiberius Brădățan, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, senatorul Gheorghiță Mîndruță și deputații Eugen Bejinariu, Mirela Adomnicăi, Gheorghe Șoldan, președintele Organizației Județene de Femei din PSD Suceava, Larisa Blanari, subprefecții Florin Sinescu și Cristian Șologon, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș, dar și primari din Țara Dornelor, respectiv Viluț Mezdrea, Dănuț Candrea, Dorin Rusu, Vasile Cozan, Viorel Maxim și Gavril Pardău.

De asemenea,  au fost prezenți și numeroși oameni de afaceri, printre care managerul Dorna Medical, Roman Boca, managerul și directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, conf. univ. dr. Lucian Eva, respectiv conf. univ. dr. Marius Dabija, precum și conf. univ. dr. Adrian Constantin Sachelarie de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași și Dan Berinde, coach internațional, fondator și managing partner al „Coaching Partners”.

Candidatul PSD la functia de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a afirmat că judetul are nevoie de un administrator tanar care să se implice și în proiectele tinerilor.

El a mai spus că actualul șef de la Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în afara de hore pentru populația mai în vârstă nu a făcut nimic pentru a ține tinerii Sucevei acasă.

[Audio] Gheorghe Șoldan, candidat PSD la functia de președinte al Consiliului Județean Suceava:

 

Related Articles

Back to top button