BusinessfeaturediasipascanipublicmediastiriUncategorized

Grupul Leier a lansat o nouă secție de prefabricate din beton la Iași

Compania Leier, unul dintre cei mai mari jucatori ai pieţei materialelor de con­strucţii din România, a inaugurat, la finalul săptă­mânii trecute, o nouă secție de prefabricate din beton la Iași. Grupul Leier este într‑o continuă dezvoltare pe piaţa din România, având în prezent patru puncte de lucru la nivel naţional – Unirea (2005), Iaşi (2018), Sighişoara (2020), Câţcău (2021).

Deschiderea oficială a fa­bricii de la Iași a fost re­alizată în prezenţa a peste 350 de invitaţi, parteneri ai business‑ului, oficialităţi, antreprenori, precum şi an­gajaţi, care au vizitat îm­preună fabrica şi au cele­brat investiţia realizată în acest punct de lucru. Gru­pul Leier este deţinut şi ad­ministrat de trei generaţii ale aceleaşi familii, toți prezenţi la eveniment.

Investițiile masive cu o valoare totală de aproximativ 60 de milioane de euro au fost direcționate către betonarea platformelor fabricii, amenajarea fațadelor clădirilor, crearea unei noi linii de procesare rumeguș și crearea unei noi linii de concasare precum și în utilarea unei secții de producție a vibropresatelor din beton.

Evenimentul a fost marcat de câteva declarații în exclusivitate ale CEO-ului companiei, Thomas Ebner: „Suntem onorați să deschidem la Iași o secție ultramodernă ce va deservi cu dale, pavele, borduri și elemente de cofraj piața de Est a României. Rezultatele deosebite, alături de eforturile depuse în ultimii ani, au concretizat o investiție care va aduce beneficii atât mediului de afaceri local cât și comunității. Investim constant în toate aspectele business-ului nostru: modernizarea tehnologiilor utilizate în unitățile de producție, procese de lucru sustenabile și chiar energie verde, și vreau sa menționez aici că suntem în prezent în proces de dotare a fabricilor Leier din România, printre care și cea din Iași cu panouri fotovoltaice. Suntem de asemenea focusați pe investițiile asupra modului în acre arată fabricile noastre, asupra angajaților și a condițiilor de muncă ale acestora.”

Administrat sub forma unui business de familie, Leier con­tinuă dezvoltarea sa constan­tă prin investiţii intensive şi extensive, reinvestind profitul obţinut în toate fabricile sale de la nivel naţional. Planuri­le de extindere au fost eviden­ţiate prin dorinţa de achiziţie sau de investiţie în noi punc­te de lucru, care să permită deservirea completă a pieţei româneşti cu soluţii comple­te pentru construcţii, precum şi prin investiţii contante ca­re vizează creşterea perfor­manţelor obţinute, îmbună­tăţirea calităţii producţiei şi creşterea satisfacţiei angajaţi­lor Grupului Leier.

Thomas Ebner, CEO Leier România, a vorbit despre fabricile Leier din România: „Noi, Familia Leier, suntem foarte mândri de fabricile noastre, căci aici, cu tehno­logia cea mai nouă şi la ce­le mai înalte standarde, fa­bricăm cele mai calitative produse. Acest lucru este po­sibil numai prin evoluţia noastră continuă şi cu inves­tiţii permanente. Este filozo­fia noastră să păstrăm în companie profiturile genera­te şi să le reinvestim. Împre­ună, dragi clienţi şi furnizori, dragi politicieni, suntem res­ponsabili să asigurăm o evo­luţie continuă în această ţa­ră frumoasă şi să asigurăm succesul reciproc”.

 

  

Related Articles

Back to top button