featuredIașiiasipascanistiriȘtiriUncategorized

Leonida Antohi dă în judecată clubul Politehnica Iași

Fostul preşedinte al Consiliului Director al Politehnicii Iași, Leonida Antohi, dă clubul în judecată și solicită plata unei rente viagere.

Managerul Florin Briaur declară că în momentul în care Leonida Antohi a plecat de la club, s-a discutat despre posibilitatea acordării unei rente viagere acestuia, chiar dacă nu mai avea contract pentru a fi remunerat de Poli.

Reamintim că, în primăvara anului 2021, fostul Consiliu Director, susţinut de primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a preluat total puterea.

Din Consiliul Director făceau parte Adrian Ambrosie, Mircea Rusu și Leonida Antohi. Însă, după retrogradarea echipei, fostul Consiliul Director nu a acceptat să-şi dea demisia.

Atunci, Consiliul Local Iaşi a blocat finanţarea echipei, condiţionând reluarea alimentării cu bani publici de plecarea membrilor Consilului Director de la Politehnica Iași.

Pe lângă retrogradarea echipei în Liga a II-a şi lăsarea unei situaţii economice critice, fostul Consiliu Director implicase Poli, pe parcursul mandatului său, în numeroase procese, cele cu Florin Prunea, Tibor Selymes sau Ciprian Paraschiv, care au fost pierdute, generând pierderi consistente.

Related Articles

Back to top button