publicmedia

Loredana Țifachi

Loredana Țifachi are 20 de ani de când s-a legat de radio, iar primul ei job (Radio România Iaşi) a contribuit mult la această legătură. Au urmat apoi experienţe constructive (Radio Terra, Radio Guerilla, Radio Hit) care au definit o personalitate puternică de radio şi au constituit un realizator despre care se poate spune că are maturitatea omului de radio care are mereu cuvintele potrivite la el.

Când vine vorba să scriu ceva despre mine, mă stresez. Nu ştiu dacă îmi iese…mai ales că de obicei scriu despre alţii. Iubesc radio-ul de prin 1999, şi tot de atunci am plăcerea să stau în faţa microfonului. Îmi amintesc şi astăzi primele zile în redacţia unui post de radio…eram exact ca verişorul de la ţară care nu cunoştea străzile târgului. Datorită unor oameni care mi-au marcat pozitiv, şi pentru totdeauna, viaţa de “radiofonist” , am învăţat şi străzile şi direcţiile.

Oamenii de radio se împart în mai multe categorii: cei din prime time, păsările de noapte şi matinalii. Eu mă încadrez în categoria celor care sunt în picioare la ora 4:00. Din acest motiv în fiecare dimineaţă la 7:00 sunt fresh! Iubesc informaţiile corecte, verificate şi date la timp; am acceptat provocarea şi am început aventura Impact FM Regional alaturi de prieteni.”

Loredana Ţifachi este gazda Impact Lounge, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 11:00 la 14:00.

Related Articles

Back to top button