botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaUncategorizedvatra dornei

Ludovic Orban candidează la alegerile prezidențiale

Liderul Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale.

“Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, declară Ludovic Orban.

El a afirmat, la lansarea filialei judeţene Ilfov a formaţiunii Forţa Dreptei, că este liberal de dinainte de 1990, spunând că a intrat în politică pentru că era convins că doar aşa se pot schimba lucrurile în bine.

“Visez pentru România de 30 de ani şi continuu să visez pentru România. România are o şansă uriaşă, pe care, din păcate, nu şi-a valorificat-o. E suficient să te uiţi la ţara asta ca să-ţi dai seama ce generos a fost Dumnezeu cu noi. (…) România trebuie să devină cel mai puternic stat din Europa Centrală şi de Est. România trebuie să devină o putere regională”, spune Ludovic Orban.

El mai spune că românii au “o mare problemă: n-am ştiut să ne alegem conducătorii”. ”Şi astăzi, dacă stăm să ne uităm cine ne conduce… Marcel Ciolacu, după părerea mea, şi funcţia de primar de comună este foarte grea pentru el, d-apoi să fie preşedintele Camerei. Pe Ciucă îl cunosc personal… E adevărat că l-am pus ministru că mi-a cerut Iohannis. Dar în momentul în care Iohannis a vrut să îl propună premier m-am luat cu mâinile de cap şi i-am spus lui Iohannis: Categoric nu. Şi puteţi să vă uitaţi la el şi o să înţelegeţi de ce. Dacă îi iei foaia din mână nu mai cunoaşte decât o singură literă a alfabetului: ăăăă (…)”, afirmă Ludovic Orban.

El s-a referit şi la fostul premier Florin Cîţu, reiterând că acesta a ajuns premier datorită USR. “Sigur, probabil sprijinit puternic din spate de… ficus”, a continuat Ludovic Orban.

El a adăugat că nu şi-ar fi imaginat niciodată ca Iohannis, pe care l-a susţinut, să facă acest lucru. “Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu (…) Candidez pentru că m-am pregătit de 30 de ani să pun umărul la visul meu pentru România. (…) Ştiu ce ţine în loc România”, a mai afirmat el.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related Articles

Back to top button