stiri

Ministerul Sanatatii face un raport de evaluare pentru toti managerii de spitale din tara

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că, astazi, 24 aprilie, va fi finalizată evaluarea tuturor managerilor de spitale din țară, inclusiv a celor din Iași.

Intr-un raport de evaluare întocmit, anul trecut, rezultatele au fost extrem de dure la adresa managerului spitalului Sf Spiridon dr. Dan Timofte. Acesta era practic acuzat de o proastă gestionare a creării de stocuri de medicamente în spital.

Prin urmare, a fost demis de la conducerea unității medicale. Insa, la concursul de manager organizat după ocuparea interimară a postului, dr. Dan Timofte s-a înscris în competiție, a fost candidat unic și a devenit din nou manager.

Ministrul lexandru Rafila spune că știe despre situația de la Iași, dar că nu găsește nimic ciudat în organizarea atât de rapidă a concursului.

Corpul de control de la Ministerul Sănătății a fost trimis la Iași, la Spitalul Sf Spiridon, dup ace în presa locală au apărut mai multe materiale legate de lipsa unor medicamente esențiale din tratamentul standard al pacienților, acest fapt fiind reclamat și de membri ai Consiliului de Administrație al unității medicale

Related Articles

Back to top button