campulungEvenimentefalticenigura humoruluipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Ministrul Daniel Cadariu s-a întâlnit, la Vatra Dornei, cu antreprenorii din turism și primarii din județul Suceava

Ministrul a început în județul Suceava consultările regionale cu reprezentanții din turism și IMM-uri

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, s-a întâlnit, sâmbătă, 11 decembrie a.c., în Sala Oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, cu antreprenorii din turism și IMM-uri și cu autorități județene și locale.

La dezbatere au fost prezenți prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, vicepreședinții Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă și Cristi Crețu, deputatul Angelica Fădor, primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, viceprimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Cornel Berențan, primarul comunei Mănăstirea Humorului, Viorel Croitoru, primarul comunei Frumosu, Constantin Buga, primarul comunei Fundu Moldovei, Tudor Zdrob, primarul comunei Dorna Arini, Andrei Mazăre, primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, primarul comunei Panaci, Vasile Cozan, primarul comunei Șaru Dornei, Cătălin Iordache și ameni de afaceri din turim și IMM-uri.

Întâlnirea face parte dintr-un program de consultări al Ministrului Antreprenoriatului și Turismului cu mediul de afaceri din domeniul turismului și al Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Ministrul Daniel Cadariu a început în județul Suceava consultările regionale cu reprezentanți din turism și IMM-uri și își propune ca în următoarele 2 luni să aibă astfel de întâlniri în toate regiunile țării.

„Mi s-a părut corect și onest să încep acest lucru cu acel județ care m-a trimis în Guvernul României. Am avut o întâlnire extrem de interesantă, destul de lungă, aproape 3 ore, în care am putut să culeg acele probleme care „ard” la nivel de IMM-uri și turism în județul Suceava în acest moment, multe dintre ele fiind probleme generale ale acestor domenii”, declară ministrul Daniel Cadariu.

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului a lua act de toate problemele prozentate, iar după ce va încheia acest turneu de consultări va trage concluziile de așa manieră încât să axeze activitatea viitoare a ministerului pe rezolvarea problemelor avute de cei din domeniul afacerilor.

„Țina mea în acest mandat este ca acest minister să fie într-adevăr folositor mediului de afaceri, să fie atât de util încât, pe viitor, să nu mai poată fi desființat. Dacă va îndrăzni cineva acest lucru în viitor ei să fie primii care să reacționeze și să se opună”, mai spune Daniel Cadariu.

Related Articles

Back to top button