stiri

Noi contre intre deputatul Gheorghe Soldan si vicepresedintele CJ Suceava Niculai Barba

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, care candidează pentru funcția de președintele al Consiliului Județean Suceava, l-a criticat pe actualul șef al administrației județene, Gheorghe Flutur, pe motiv că drumurile din comuna Baia sunt pline de gropi și asta pentru că primarul acestei comune este de la PSD.

Prezent la lansarea candidaturii primarului din Baia, Maria Tomescu, pentru un nou mandat, Gheorghe Șoldan a precizat că aceasta este cea care „a făcut comuna Baia bine”.

Șoldan a subliniat că Maria Tomescu este primarul care în doar două mandate a atras investiții de peste 30 de milioane de euro pentru comunitatea sa.

„Asta, în ciuda faptului că pentru conducerea Consiliului Județean Suceava localitatea Baia nu există, iar cererile Mariei Tomescu de sprijin în diferite proiecte pentru locuitorii comunei, ai județului până la urmă, au fost ignorate.

Oamenii își rup mașinile pe drumul județean care leagă Baia de Bogata, iar gropile sunt acoperite cu pietriș odată la nu știu cât timp. Toate astea pentru că primarul ales de oameni, cu aproximativ 85% din voturi, nu are aceeași culoare politică cu președintele Gheorghe Flutur. Un președinte care se tot laudă cu un județ <brăzdat de autostrăzi>, când noi încă avem sute de kilometri de drumuri județene nemodernizate”, a precizat Șoldan.

In replica, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă i-a transmis deputatului social-democrat că este posibil să fi mers pe drumul greșit și să nu fi văzut modernizările din județ din ultimii ani.

„Din nou în scenă, același penibil actor pentru alegerile locale, Gheorghe Șoldan, care, atunci când nu face poze cu proiecte care vin spre Suceava prin implicarea lui Gheorghe Flutur și a primăriilor din județ, se plimbă prin județ repetând spre un jenant monolog <nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nimic>, pe un ton care-i trădează evidența pe care tocmai o trăise cu propria privire, înainte de a se opri. Ar fi bărbătește și desigur corect să vorbească despre ce a nu au făcut predecesorii lui politici. Sunt convins că în lipsa acestei campanii, domnul Șoldan nici nu și-ar fi pus în gând să pășească prin toate locurile unde, doar în acest an și în ultima perioadă, s-au modernizat drumuri județene. Și se va mai putea întâlni desigur și în zilele următoare cu lucrări acolo unde mai sunt tronsoane de modernizat pe drumurile județene”, a spus Niculai Barbă.

Niculai Barbă a făcut referire la acuzațiile făcute la Baia de Gheorghe Șoldan cu privire la faptul că sute de kilometri de drumuri județene nu ar fi modernizate, în timp ce președintele CJ Suceava vorbește de începerea construcției autostrăzilor în județ.

Related Articles

Back to top button