PEUGEOT este în prezent lider european pe segmentul SUV-urilor compacte

IMPACT FM REGIONAL
PEUGEOT este în prezent lider european pe segmentul SUV-urilor compacte  cu Peugeot 5008 și 3008.
Vă așteptăm pentru detalii, în showroom-ul nostru din Șos. Păcurari, nr. 177, la tel. 0232 933 și pe pagina noastră de facebook !
În Europa și pe plan internațional, SUV-ul PEUGEOT 5008 a înregistrat o performanță comercială excelentă, cu peste 300.000 unități produse de la  lansarea sa în 2017.
Marca PEUGEOT este mândră să vă prezinte noul SUV PEUGEOT 5008. Cu un nou stil îndrăzneț, Peugeot 5008 stabilește codurile de mâine în materie  de design. Modelul oferă un plus de personalitate și modernitate cu o parte Peugeot 5008 propune, la fel ca și Peugeot 3008, trei niveluri de echipare, fiecare cu un set adițional de echipamente denumit  “pack “.
Design îndrăzneț Partea frontală a noului SUV PEUGEOT 5008 adoptă acum un stil distinctiv și unic.

 


Acest design îndrăzneț stabilește codurile unei noi ere a modernității, oferă un plus de personalitate și marchează o nouă ascensiune în gamă.
Noua grilă fără ramă amplifică stilul modern și se integrează perfect în designul fluid al noului SUV Peugeot 5008. Designul fluid specific mărcii PEUGEOT oferă o senzație de continuitate a calandrului sub blocurile optice pentru o fuziune între toate elementele. Pe capota stă monograma SUV-ului,  la fel ca în cazul tuturor modelelor din gamă.
Pentru a accentua sportivitatea modelului, noua bară de protecție include, începând cu primul nivel de echipare, prize de aer laterale în culoare negru lucios și pentru a oferi o imagine unitară, bara de protecție conține elemente vopsite în culoarea caroseriei.

Versiunea GT/GT Pack adoptă o grilă cu design specific ce subliniază ascensiunea în gamă a versiunilor GT. Farurile față au fost, de asemenea, redesenate pentru un aspect mai agresiv pentru a sparge tiparele actuale.
Acestea dispun de tehnologie LED, încă de la primul nivel de echipare și continuă linia caroseriei cu faruri diurne sub formă de colți cu vârf cromat. Această semnătură luminoasă se înscrie perfect în noul stil Peugeot și este ușor de recunoscut, încă de la prima vedere.

Pe nivelurile de echipare GT/GT Pack, blocurile optice Full LED oferă un aspect high-tech și distinctiv, grație semnăturii luminoase extinse și funcției de iluminare statică în viraje (SDL) ce optimizează vizibilitatea la viteze de până la 90 km/h.
Proiectoarele de ceață au fost înlocuite cu funcția “Foggy Mode” integrată în blocurile optice Full LED, ce aprinde farurile de fază scurtă la intensitate redusă atunci când lămpile de ceață spate sunt activate. 
În partea din spate, blocurile optice noi, moderne adoptă tehnologia Full LED (inclusiv lampa de  marșarier) cu gheare 3D, pentru o semnătură luminoasă incisivă. Semnalizatoarele folosesc tehnologia secvențială.  

Pentru a lărgi vizual partea din spate a vehiculului, blocurile optice spate sunt acoperite cu un element transparent fumuriu. Nivelul de echipare GT Pack propune jante de aliaj noi de 19ʺ San Francisco diamantate, pentru un aspect mai exclusivist. În plus, elementele distinctive GT (situate pe aripile față și hayon) adoptă un aspect modern. 

Noul SUV PEUGEOT 5008 va fi disponibil în următoarele nuanțe:

Celebes Blue (nuanță nouă)
Metallic Cooper (nuanță nouă)
Pearl White
Artense Grey
Platinum Grey
Perla Nera Black
Ultimate Red

 

PEUGEOT este în prezent lider european pe segmentul SUV-urilor compacte  cu Peugeot 5008 și 3008.