stiri

Opt noi statii de încarcare pentru autovehicule electrice in Iasi

Până pe 10 iunie Primăria Municipiului Iaşi aşteaptă oferte la o licitaţie pentru furnizarea şi montarea a opt staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice. Suma alocată este de aproape 2 milioane de lei

  Compania câştigătoare va trebui să livreze şi să monteze cele opt staţii de încărcare în şase luni şi să ofere, totodată, o garanţie de cinci ani pentru acestea.

      Staţiile noi de încărcare pentru vehicule electrice vor fi amplasate pe bulevardul Independenţei, în parcarea Romtelecom; parcarea de la Ciric; pe bulevardul Carol I nr. 50, în parcarea de la Spitalul “Dr. C. I. Parhon”; pe şoseaua Naţională nr. 43, la Piramida lui Dubeţ; în parcarea de pe strada Agatha Bârsescu, în spatele Primăriei; pe strada Bărboi, în parcarea din zona CEC; pe strada Pantelimon Halipa nr. 43, în parcarea de la Spitalul de Recuperare; în parcarea de la Mitocul Maicilor, pe bulevardul Independenţei.

           Pentru acest proiect, intitulat eMove, municipalitatea ieşeană a obţinut de la Administraţia Fondului pentru Mediu o finanţare nerambursabilă în valoare de 1,4 milioane de lei.

Related Articles

Back to top button