BusinessEvenimentestiri

Pantofi & Poșete unicat în Era Shopping Park Iași

Pentru doamnele şi domnişoarele cu o pasiune pentru pantofi si pentru cele care consideră că nu au niciodată suficiente încălţări, în Era Shopping Park Iaşi s-a inaugurat, magazinul Miss Caroline. Modele unice de seturi Shoes & Bag ce aduc exotismul, misterul, jocul de forme şi culorile puternice ale Orientului Apropiat, reflectate în sute de modele care încântă privirile celor care trec pragul magazinului.
Situat pe aleea comercialã, vis-a-vis de Pepco, Miss Caroline se adresează femeilor de toate vârstele, indiferent de stilul vestimentar adoptat, dar care doresc să se diferenţieze prin eleganţa detaliilor şi a aplicaţiilor.
În magazin, doamnele şi domnişoarele vor găsi o linie casual, sport și o gama elegant. Particularitatea Miss
Caroline stă în faptul că fiecare model, indiferent de linie, este fabricat într-o serie limitat, astfel toate modelele  sunt unicat.

Piesele de încălțăminte vin asortate cu o geantă, un rucsac sau un plic, cu imprimeul şi modelul piesei de încălţăminte selectate, formând setul complet pentru un look perfect asortat.

Locație: Era Shopping Park / magazin Miss Caroline

Ziua: Joi, 3 iunie 2021

Ora: Începând cu 14:00

 

Magazinul Miss Caroline te așteaptă într-o nouă locație, în Era Shopping Park, cu modele Shoes & Bag ce fac parte din colectii unicat, fabricate în serii limitat.
Designul unic oferit de țesăturile textile confecționate manual, calapoade speciale ce oferă extra confort, invita femeile sã se exprime. Realizate special pentru personalitati exuberante, pentru femei independente, sofisticate, care stiu exact ce isi doresc.

Related Articles

Back to top button