stiri

Partiile raman deschise de sarbatori

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că starea de alertă va fi prelungită pentru încă 30 de zile, începând din 14 decembrie.
Asta înseamnă că sărbătorile de iarnă vor fi celebrate de români cu restricții, fiind în vigoare aceleași reguli ca până acum – cea mai importantă în acest sens fiind circulația după ora 23:00 doar cu motiv întemeiat.
Arafat a spus că și de Crăciun și Revelion vor fi în vigoare aceleași măsuri ca până acum. Asta înseamnă că nu vor fi organizate petreceri în stradă în noaptea dintre ani.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a propus, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României, păstrând măsurile existente în prezent, la care se adaugă o reglementare referitoare la transportul pe cablu pe pârtiile de schi.
Astfel, partiile rama deschise insa trebuie sa respecte toate regulile de protectie. Dacă cabina are capacitatea de 20 de persoane, va fi stabilit că doar zece persoane pot fi transportate.
Teleschiurile, telescaunele vor funcţiona mai departe în condiţii de normalitate.
Restul reglementărilor se vor aplica, la toate entităţile care sunt aflate inclusiv în staţiuni, respectiv restaurante şi alte zone unde pot avea loc activităţi comune ale persoanelor care sunt aflate în zonele respective”,

Related Articles

Back to top button