botosanicampulungconcursuriCONCURSURIEvenimentefalticenifeaturedgura humoruluiiasiNeamțpascaniradauti-siretstirisuceavaTravelUncategorizedvatra dornei

Pensiunea Valeria: 19 ani de Impact! 19 Weekend-uri în Bucovina!

Pensiunea Valeria

Bucură-te de unul din cele 19 Weekend-uri din Bucovina cu Impact FM Regional și locațiile partenere! Ascultă IMPACT FM REGIONAL, înscrie-te și norocul fie cu tine! 🙂

De 19 ani, Impact FM Regional unește zonele turistice prin frecvențele radio și campaniile specifice, prin cinci studiouri fixe și transmisiuni live din diferite locuri din România.

Joi, 24 noiembrie 2022, vineri, 25 noiembrie 2022 și sâmbătă, 26 noiembrie 2022, dăm START la Weekend cu 19 locații Weekend în Bucovina, pentru un weekend stabilit de voi și locațiile partenere în 2023.

Premiile constau într-un Weekend în Bucovina pentru două persoane, în perioada 15 ianuarie 2023 – 31 martie 2023 (cazare + masă, în funcție de disponibilitatea hotelurilor și pensiunilor partenere). Premiul nu include și taxele de transport.

Când vine weekendul alege plecarea în Bucovina! Impact FM Regional te trimite la munte! 

Participa la concurs!

Extragerea va avea loc pe 24, 25 sau 26 Noiembrie 2022!


Ești pregătit de Bucovina?!


 

PENSIUNEA VALERIA

Pensiunea Valeria, situată la o aruncătură de băţ de vestita Mănăstire Voroneţ, vă asigură liniştea şi confortul necesar unei vacanţe confortabile în Bucovina.

Serviciile de cazare sunt clasificate la 3 stele, curăţenia, eleganţa şi binecunoscuta ospitalitate bucovineană se regăsesc de la intrare.

Pensiunea Valeria vă oferă servicii de cazare, 37 de locuri în 17 camere (14 camere matrimoniale şi 3 camere triple), toate dotate cu baie şi balcoane cu şezlonguri confortabile, de unde puteţi admira priveliştea deosebită, pădurea şi Mănăstirea Voroneț.

De asemenea, în restaurantul pensiunii se servesc bucate tradiţionale proaspete şi gustoase: păstrăv cu sos de hribi, tochitură bucovineană, cozonac şi papanaşi după reţetele bunicii, ciorbe acrite cu borş de casă şi smântână de la ţară.

Pensiunea are incluse spații de joacă pentru copii, atât în exterior cât și în interior. Puteţi merge la saună, piscină sau la telescaunul din Ariniş, chiar dacă e iarnă sau vară, puteţi vizita mănăstirile Voroneţ, Moldoviţa, Suceviţa şi Salina Cacica sau schitul din pădure, aflat la doar 5 minute de plimbare.

Vă mulțumim și SUCCES!

Related Articles

Back to top button