concursuripublicmediastiri

Pensiunea Vânătorul, destinația de Paște din Bucovina!

Poftim în Bucovina! La Vatra Dornei! Pensiunea Vânătorul din Vatra Dornei  este gazda câștigătorului Impact FM!

Pensiunea Vânătorul este amplasată în stațiunea balneo-climaterică Vatra Dornei, la altitudinea de 802 metri, în depresiunea Dornelor, între Pasul Mestecăniș și Pasul Tihuța. Întreg complexul oferă o ambianță placută, caldă, odihnitoare datorită arhitecturii și locului plin de culoare. 

Pensiunea Vânătorul și Impact FM vă invită să participați la concursul care din anul 2016 a trimis în fiecare week-end un câștigător în Bucovina! Invitația este valabilă pentru 2 persoane.
Impact FM vă face planuri  și pentru 6, 7 și 8 aprilie 2018! Plecați vineri la munte și duminică seara vă întoarceți acasă, sperăm noi, mai odihnit și cu amintiri plăcute!
În fiecare joi, după ora 10, aveți șansa să câștigați un premiu cu plecare în Bucovina!
Detalii despre destinația ta de weekend AICI!
Vă mulțumim și SUCCES!
Condiția este să răspundeți la telefonul IMPACT FM sau să urmăriți pagina de facebook! 
Completați acest formular și aveți șansa să plecați în weekend la Pensiunea Vânătorul  din Vatra Dornei !
[ninja_forms id=13]

Related Articles

7 Comments

  1. Cei mai tari sunteti si cel mai tare concurs! Avand in vedere ca nu ne-am facut nici un plan de Paste, ne-am dori tare mult sa castigam. Cine nu si-ar dori?:)

  2. Mi-ar placea sa petrec Pastele cu familia in Bucovina.Stiu că și acolo vom întâlni gazde ospitaliere și ne vom simți bine.

  3. Știu că aici se respecta tradiția și având în vedere că avem 2 copii vrem sa ii învățam cum sa incondeiem ouăle, cum se merge la biserică la denii… cum sunt ospitalieri gazdele și cât de frumoasă este Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button