concursuripublicmediastiri

Plafaria aduce concursuri la SUMMER RADIO SHOW!

Alege să trăiești sănătos cu produsele Plafaria!

Summer Radio Show aduce premii și informații Impact FM dedicate anotimpului de vară 2017! E acel moment în care trebuie să ai grijă și de sănătatea ta, de un organism pe care l-ai muncit zi de zi!

Plafaria este alături de Impact FM și te invită să participi la concurs.

Premiul din această zi  este format din: 

-1 litru Suc Gel de Aloe Vera cu bucăți de pulpă de aloe vera, obținut prin presare la rece din plante de aloe vera,  în ambalaj de sticlă-idea pentru detoxifiere
-1 flacon cu 250 ml DermoGel de aloe vera cu o puritate de 99%, pentru utlizări cosmetice( după plajă, după pișcături de insecte, după ras, epilat etc)
-1 strugurel de buze cu aloe vera, cu 99% ingrediente naturale, care are și
filtru UV, adică protejează de razele solare.

Dă like paginii de Facebook Plafaria AICI , înscrie-te acum la concurs și vei fi sunat pe 13 iulie 2017 de realizatorii de programe din Summer Radio Show!

[ninja_forms id=11]

Plafaria este lider pe piața produselor naturiste și BIO din Iași, fiind cea mai mare rețea de magazine naturiste dedicate ieșenilor.

PLAFARIA: este mereu aceeași,  are mereu prețuri de producător,  de 15 ani, în toate cele 10 magazine bio naturiste PLAFARIA .
PLAFARIA este o afacere locală, începută de o absolventă a FEAA Iași, are 100% angajați ieșeni, iar tot ceea ce face, se intoarce, se vede, rămâne  în orașul IAȘI.

Magazinele bio naturiste PLAFARIA sunt printre puținele magazine de profil unde angajații  sunt oricând și consultanții de care aveți nevoie în recomandarea produselor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button