publicmediastiri

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

U.A.T. COMUNA BAIA anunță progrese importante în cadrul proiectului de „Înființare și dotare a unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Baia, județul Suceava – Runda I”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul I – Tranzitie Verde, Componenta C3 Managementul deseurilor, Titlu apel: PNRR/2022/C3/S/I.1.A.
Noul centru de colectare va îmbunătăți simțitor starea de sănătate a cetățenilor prin eliminarea deșeurilor din jurul gropilor de gunoi improvizate, în special de la marginea comunei.
Prin acest centru, ne propunem să combatem poluarea apelor și pădurilor și să protejăm mediul înconjurător cât de mult posibil. Având grijă de natură, avem grijă de sănătatea și viitorul nostru.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.830.913,04 lei, echivalentul a 778.720,00 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 713.015,49 lei.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!”

Related Articles

Back to top button