stiri

Precampanie electorala cu scantei la Dorna Arini

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul partidului la sefia CJ Suceava, a acuzat presiuni și intimidări din partea PNL la evenimentul de lansare a candidatului pentru funcția de primar al comunei Dorna Arini, Marius Haja.

Soldan a precizat ca liberalii din Dorna Arini au trimis la lansare angajați din primărie care să filmeze întâlnirea adversarilor politici, pentru intimidarea atât a candidaților, cât și a celor care îi susțin.

 Gheorghe Șoldan a catalogat incidentul ca abuz de putere.

„Să trimiți angajați din primărie să filmeze întâlnirea adversarilor politici, pentru intimidarea atât a candidaților, cât și a celor care îi susțin, mi se pare inadmisibil. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, la Dorna Arini, la lansarea candidatului PSD pentru funcția de primar, Marius Haja. Eram filmați de pe balconul căminului cultural de doi angajați ai primăriei”, a arătat Gheorghe Șoldan, care candidează din partea PSD pentru președinția Consiliul Județean Suceava. El a arătat că atunci când a luat microfonul și a început să le vorbească oamenilor prezenți despre necesitatea de a lua atitudine împotriva acestor abuzuri de putere, cele două persoane, „cameramanii de ocazie”, au dispărut

Related Articles

Back to top button