botosanicampulungfalticenigura humoruluiiasiNeamțpascanipublicmediaradauti-siretstirisuceavavatra dornei

Prefectura Suceava s-a sesizat în cazul agresiunii împotriva activistului de mediu Tiberiu Boșutar

Prefectura Suceava anunță că s-a sesizat în cazul agresiunii împotriva activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a doi jurnaliști, după ce președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut o solicitare în acest sens.

„Ca urmare a evenimentului care a avut loc în după amiaza zile de 16 septembrie 2021, privind agresarea unui activist de mediu şi a doi jurnalişti, la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, la primele ore ale dimineţei a avut loc o şedinţă de lucru la care au fost convocaţi rezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, Instituţiei Prefectului, Inspectoratului Judeţean de Poliţiei, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Direcţiei Silvice, Garda Forestieră precum şi preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava”, se arată într-un comunicat de presă.

Se mai menționează că, urmare a celor analizate, s-a convenit deplasarea imediată în teren a reprezentanţilor instituţiilor abilitate.

„Sunt absolut regretabile astfel de manifestări agresive. Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava condamnă cu fermitate actele de agresiune fizică asupra activiştilor de mediu şi se va implica în identificarea unor măsuri pentru prevenirea unor astfel de incidente”, se mai arată în comunicat.

Related Articles

Back to top button