concursuri

Premii de vară de la PLAFARIA

Alege să trăiești sănătos cu produsele Plafaria!

Din 15 iunie începe Summer Radio Show și este unul din motivele pentru care toate premiile și informațiile Impact FM sunt dedicate anotimpului de vară 2017! E acel moment în care trebuie să ai grijă și de sănătatea ta, de un organism pe care l-ai muncit zi de zi!

Plafaria este pentru sănătatea copiilor, părinților și bunicilor.

 

Premiul din această zi  este un ULEI DE COCOS, BIO, VIRGIN, NERAFINAT, PRESAT LA RECE DR. BIO și un UNT DE CACAO RAW, VEGAN, PRESAT LA RECE DR.BIO.

Sursă importantă de acid lauric (54%), uleiul de cocos ajută mai  ales la întărirea sistemului imunitar. Conţine peste 90% grăsimi stabile care Nu devin toxice la temperaturi înalte. Se consumă ca atare pe  pâine, orez sau grâu expandat sau pentru gătit, inclusiv prăjit. Aplicat  pe piele, are efect  hidratant, putând  fi folosit şi pe post de  demachiant. Aplicat pe păr tratează  mătreaţa (poate fi  folosit şi în loc de balsam).

Untul de cacao este foarte  folosit atât în alimentaţie, cât şi în cosmetică. Este excelent pentru a prepara  deserturi,  îngheţată, combinaţii cu pudră de cacao şi diferite fructe, miere, sirop de agave, lapte, frişcă.  Aplicat pe piele, are un puternic efect  hidratant, fiind  astfel   eficient împotriva uscăciunii, vergeturilor sau altor probleme de piele.

 

 

Dă like paginii de Facebook Plafaria AICI , înscrie-te acum la concurs și vei fi sunat pe 21 iunie 2017 de realizatorii de programe din Summer Radio Show!

[ninja_forms id=11]

 

Plafaria este lider pe piața produselor naturiste și BIO din Iași, fiind cea mai mare rețea de magazine naturiste dedicate ieșenilor.

PLAFARIA: este mereu aceeași,  are mereu prețuri de producător,  de aproape 15 ani, în toate cele 10 magazine bio naturiste PLAFARIA .
PLAFARIA este o afacere locală, începută de o absolventă a FEAA Iași, are 100% angajați ieșeni, iar tot ceea ce face, se intoarce, se vede, rămâne  în orașul IAȘI.

Magazinele bio naturiste PLAFARIA sunt printre puținele magazine de profil unde angajații  sunt oricând și consultanții de care aveți nevoie în recomandarea produselor.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button