gura humorului

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, revine la Impact FM astăzi, după ora 18.00

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, revine la Impact FM astăzi, după ora 18.00!

Primarul Marius Ursaciuc nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM, ci a ales această prezenţă radio tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfmregional.ro sau SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii, la numarul de telefon 0330 564 900.

Astăzi, după ora 18.00, primarul Marius Ursaciuc va aduce informații despre pregătirile pentru sezonul de iarnă și proiectele anului 2019.

Uliţele Oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele Orașului, un talk–show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

 

Related Articles

Back to top button