gura humoruluipublicmedia

Primarul oraşului Gura Humorului vine la Impact FM

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, vine la Impact FM, miercuri, 6 martie 2019, după ora 18.00!

Primarul Marius Ursaciuc nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM, ci a ales această prezenţă tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe adresa de e-mail office@impactfmregional.ro, prin SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii, la numarul de telefon 0330 564 900.

Primarul Marius Ursaciuc va aduce informații proaspete despre proiectele anului 2019 din staţiunea turistică Gura Humorului.

Uliţele Oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele Orașului, un talk–show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

Related Articles

Back to top button