stiri

PSD depune motiune de cenzura indiferent de decizia CCR

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a anunţat, la Antena 3, că social-democraţii vor depune marţi moţiune de cenzură, indiferent de decizia Curţii Constituţionale privind moţiunea depusă de USR PLUS şi AUR.

“Deja preşedintele Marcel Ciolacu a anunţat aseară că avem intenţia să depunem astăzi moţiunea de cenzură, indiferent de decizia CCR. Toate aceste probleme le vom discuta, astăzi, în Consiliul Politic Naţional, pentru a vedea exact ceea ce facem. Eu cred că trebuie să depunem urgent moţiunea de cenzură, pentru că nu se mai poate, efectiv nu se mai poate. Sănătate, economie, şcoală, vorbim despre orice, deja lucrurile au ajuns la un maxim care nu mai poate fi suportat. (…) Cred că e mai bine ca preşedintele PNL, cel care este acum, să nu mai fie şi prim-ministru, e mai bine pentru toată lumea”, a declarat Stănescu, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PSD, în cazul în care CCR amână luarea unei decizii cu privire la moţiunea deja depusă în Parlament, partidul roşu va depune propria moţiune de cenzură.

“Din toate discuţiile informale pe care le-am avut cu colegii din ţară, toată lumea e hotărâtă ca astăzi să depunem moţiunea de cenzură, indiferent de decizia CCR. Ceea ce s-a întâmplat la Congresul PNL cred că a fost suficient pentru întreaga ţară şi ne-a convins să facem mai repede acest lucru”, a menţionat social-democratul.

Related Articles

Back to top button