stiri

Rancea a scapat de controlul judiciar

Fostul manager al Operei Nationale Iasi a scapat de masura controlului judiciar. Magistratii Tribunalului Iasi au revocat masurile DIICOT.

“Admite plângerea formulată de inculpata Rancea Beatrice, împotriva ordonanţei procurorului emisă la data de 28.06.2021 în dosarul penal nr.92D/P/2020 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi şi, în consecinţă: În baza disp.art.2151alin.5 Cod procedură penală cu referire la art.213 alin.6 Cod procedură penală revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpata Rancea Beatrice – cu datele de stare civilă şi domiciliul anterior indicate – prin ordonanţa procurorului emisă la data de 28.06.2021 în dosarul penal nr.92D/P/2020 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi. Copie de pe dispozitivul încheierii, cu menţiunea că încheierea este definitivă, se va comunica de îndată inculpatei”, se mentioneaza in decizia Tribunalului Iasi.

Procurorii DIICOT o acuză pe Beatrice Rancea de constituirea unui grup infracțional organizat, intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei.

Related Articles

Back to top button